diumenge, 1 de novembre del 2009

Llibres de lectura per treballar en Grups Cooperatius 3r i 4t

Desprès de treballar els textos de la llicència d'estudis de la Llúcia Martín Carrero i Montse Castells Clota, es treballaran aquests llibres.

Tots són de la Editorial Cruïlla i de la col·lecció Vaixell de Vapor.

Llibres per 3r. Sèrie Blanca





Les cuques ballaruques (en vers)
Sinopsi: Al bosc del Torrent cada nit les cuques marrons organitzen saraus i fan molt xivarri. Les altres bestioles estan desesperades perquè no poden dormir. Després d'un seguit d'estira-i-arronses, cuques i bestioles s'adonen que amb un pessic de seny i un polsim de bona voluntat no és tan difícil viure en bona harmonia.

Un poble
Sinopsi: A una vall fèrtil, rica en boscos, pastures, caça i pesca, hi arriben un bon dia dues tribus de tarannàs diferents. L'una s'instal•la al pla, vora el riu, i l'altra, dalt d'un turó. Cada tribu va a la seva, encara que s'observen encuriosits els uns als altres. Un dia però una riuada inunda la vall i la tribu que hi vivia demana ajuda a la que viu dalt del turó. Acabaran vivint plegats i formaran un sol poble, acceptant-se diferències i intercanviant-se coneixements i costums.

Llibres per 4t. Sèrie Blava


Els rebels de la cabanya.
Sinopsi: Als afores d'un poble pirinenc, en un gran freixe d'un prat preciós, una colla de nens i nenes tenen una caseta dalt d'aquest arbre amb els seus jocs, secrets i tresors. No és el primer estiu que és el seu racó de món. Per això, quan la colla sap que l'alcalde vol enviar-hi la serra i les excavadores per fer-hi un aparcament, no pararan de fer el possible i l'impossible per impedir-ho.
Em dic Skywalker
La Raquel es fa amiga d’un home misteriós que només veu ella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada