diumenge, 1 de novembre del 2009

Llibres de lectura per treballar en Grup Cooperatiu. 5è i 6è

Editorial Cruïlla. Vaixell de Vapor. Sèrie Taronja per 5è i 6è
Curs: 5è
Els secrets de la Iholdi
Sinopsi: Relats frescos i intel•ligents, protagonitzats per uns infants que veuen el món des del seu punt de vista, alhora ingenu i incisiu. Les narracions ens acosten a la realitat quotidiana des de la fantasia, l'humor i la ironia.
Hi ha un nen en el lavabo de les nenes.
Sinopsi: En Bradley és agressiu amb els companys, a classe no escolta, no fa els deures, i la mestra el té en un racó al fons de l'aula. Ell mateix es considera una mica "monstre". A mig curs, però, arriba un nen nou a classe, i una psicòloga a l'escola. La relació amb aquests nouvinguts, amb alts i baixos, ajudarà en Bradley a descobrir els seus valors i les seves possibilitats, a saber donar i saber rebre.

Curs: 6è

Catherin
Sinopsi: La Catherine duu ulleres, i això li permet viure en dos mons diferents: el món real, tal com el veu quan les porta posades, i un món tendre i difús, en el qual es mou com en un somni, quan no les porta.

El vescomte minvat.
Sinopsi: Berenguer de Ferragut és un vescomte rondinaire que no arriba a fer un pam d'alçada, perquè, fa vuit-cents anys, va ser víctima d'un encanteri que fa que s'encongeixi cada cop que s'enfada. Un dia es presenta a casa d'un escriptor perquè vol que expliqui la seva estranya història, i li fa passar els dos dies més esbojarrats, ximples i divertits de la seva vida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada